Nejnovější recenze ze sekce Barvy a kontury na hedvábí
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk modrá námořnická 45 ml
- nádherná tmavá modř
Použila jsem tuto barvu při zapouštění do mokrého hedvábí společně s dalšími barvami. Po zažehlení a vyprání (v ruce) byl šátek opravdu moc krásný (barvy mají pěkné odstíny). Pozor při kombinaci s jinými barvami, tento odstín je dost tmavý a tak by snadno "přepil" jiné a jemnější odstíny.
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk modrá azurová 45 ml
Zakoupeno v Výtvarný-Shop.cz
- klasická přímá modrá barvička
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk tyrkysová 45 ml
- zajímavý odstín
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk zelená smaragdová 45 ml
- moc povedený odstín
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk starozlatá 45 ml
Zakoupeno v Výtvarný-Shop.cz
- světle hnědý odstín (velmi pěkný pro podzimní typ)
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk zelená bronzová 45 ml
Zakoupeno v Výtvarný-Shop.cz
- pěkný odstín pro podzimní typ
Barva na hedvábí PÉBÉO Setasilk lososová 45 ml
Zakoupeno v Výtvarný-Shop.cz
- nový odstín - vhodný pro letní typy
Kontura na hedvábí Pébéo Setasilk Gutta zlatá 20 ml
Zakoupeno v Výtvarný-Shop.cz
- kontura na textil (lze použít i na hedvábí)
- při malbě na hedvábí se mi vyprala (musí se zažehlovat na vyšší stupeň)
I když je kontura určená i na hedvábí, stalo se mi, že se mi z šátku při ručním praní vyprala....musela jsem motiv překreslit a znovu zažehlit (na vyšší stupeň), přitom žehlení hedvábí je na vyšší stupeň značně obtížné. Při malbě na klasický textil-100% bavlnu tento problém odpadá.
Kontura na hedvábí Pébéo Setasilk Gutta stříbrná 20 ml
Zakoupeno v Výtvarný-Shop.cz
- kontura na textil (lze použít i na hedvábí)
- při použití na hedvábí se mi vyprala....musí se zažehlovat na vyšší stupeň a to je u žehlení hedvábí docela problém
Zobrazuji 81 - 89 ze 89 recenzí « Předchozí 1 2 3 4 [ 5 ]